Avaamme Kouvolan Asuntomessuille kesämyymälän

Nordic Swan Living avaa upean lifestyle-myymälän Kouvolan asuntomessuille 12.7.-11.8.2019. Myymälä avautuu Honkarakenteen tekemään moderniin lasikonttiin. Myymälässä on esillä laajasti Nordic Swan Livingin kesämallistoa ja alkusyksyn uutuuksia.

Myymälän sijainti Kouvolan asuntomessuilla on Ulkonäytteluealue Ua3. Asuntomessut ovat avoinna 12.7.-11.8.2019 joka päivä 10-18.

Tiedustelut: 050-3010229 tai info@nordicswanliving.com

Tervetuloa!

Etsimme Kouvolan asuntomessuille myymälänhoitajaa

Avaamme Kouvolan asuntomessuille upean lifestyle-myymälän ja etsimme nyt kuukauden ajaksi 12.7.-11.8.2019 MYYMÄLÄNHOITAJAA. Tehtävä on suurelta osin myyntityötä asiakkaiden parissa joten on tärkeää että olet positiivinen ja energinen, etkä pelkää ottaa vastaan haasteita. Aikaisempi myyntikokemus on tärkeä. Työhön kuuluu myös myymälän viihtyisyydestä ja siisteydestä huolehtiminen.

Lähetä meille hakemuksesi ja palkkatoiveesi 29.5.2019 menneessä: info@nordicswanliving.com / otsikolla Kouvolan myymälänhoitaja.

Olemme mukana Kevätmessuilla 2019

Kevät lähestyy kovaa vauhtia ja keväinen suurtapahtuma Kevätmessut järjestetään 4.-7.4.2019 Helsingin Messukeskuksessa. Nordic Swan Living on mukana omalla osastollaan nro 6n68. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan kevätuutuuksiimme, jotka ovat saatavilla kevään upeissa väreissä! Messuilla esillä myös laajasti säänkestävä Syli-lounge sarja.

Kevätmessut 2019 osastonumero: 6n68

Tiedustelut: info@nordicswanliving.com

Ystävämyynti 23.2.2019

Tervetuloa Nordic Swan Livingin ystävämyyntiin -esillä huiveja, pipoja, vilttejä, tyynyjä ja paljon muuta edullisin ystävämyyntihinnoin! Ystävämyynti järjestetään lauantaina 23.2.2019 klo 10-13 Nordic Swan Livingin showroomilla, Ryynimyllynkatu 1, Helsinki.

Tervetuloa tekemään laadukkaita ja edullisia löytöjä!

tiedustelut: info@nordicswanliving.com tai 050-3010229

Olemme mukana I love me -tapahtumassa 19.-21.10.2018

Olemme mukana syksyn hienossa I love me -lifestyletapahtumassa, joka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 19.- 21.10.2018.

I love me -messut kokoaa yhteen muodin kuumimmat trendit, tulevan kauden hius- ja meikkityylit, koru- ja kellomaailman viimeisimmät tuulet sekä uusimmat kauneuden ja terveydenhoitotuotteet ja -palvelut.

Messut ovat avoinna pe klo 10-19, la klo 10-18, su klo 10-18.

Tervetuloa käymään osastollamme 6t71 ja tutustumaan tuotteisiimme! Nähdään!

Olemme Habitare-messuilla 12.-16.9.2018

Suomen suurin ja mielenkiintoisin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare pidetään 12.-16.9.2018 Helsingin Messukeskuksessa. Nordic Swan Living on mukana omalla osastollaan nro 6h10. Habitaren 2018 teema Roots – Pintaa syvemmälle tuo esiin aitoutta ja kotia kokemuksena, jonka materiaalit hellivät aisteja. Messujen teeman mukaisesti Nordic Swan Livingin mallisto edustaa kodin tekstiilejä ja asusteita aidoista, laadukkaista luonnonmateriaaleista, uusissa syksyisissä sävyissä. Habitaressa on esillä myös Luoto-pellavasarja, joka kasvaa nyt uusilla pellavatuotteilla.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan syksyn mallistoon ja tervehtimään meitä paikan päälle!

Nordic Swan Livingin Habitare-osasto: 6h10

Porin Asuntomessut 2018 päättyivät

Kuukauden mittaiset Porin Asuntomessut saatiin päätökseen sunnuntaina 6.8.2018. Nordic Swan Living oli mukana sisustamassa messukohdetta 26 Talo Haltiatar. Iso kiitos kaikille messukävijöille ja yhteistyökumppaneille!

Nordic Swan Livingin malliston luonnonläheiset sävyt ja luonnonmateriaalit sopivat Talo Haltiattaren aistiesteettömyys-teemaan, jossa tavoiteltiin sävyiltään harmonista sisustusta ja jossa tekstiilien materiaaleilta vaadittiin aitoutta ja miellyttävää tuntua. Talo Haltiattaren sisustuksessa oli esillä Nordic Swan Livingin mallistosta muun muassa kamelinvilla-torkkupeittoja sekä Soft-villakangastyynyjä syksyn uusissa sävyissä. Myös ekologisia taljoja ja istuinalustoja löytyi talon eri huoneista.

Talon parvekkeen ja terassin sisustukseen oli valittu Syli-säkkituolisarjaa. Sarjaa on saatavilla sekä säänkestävällä, että sisäkäyttöön tarkoitetuilla puuvilla-pellava -kankailla.

Talon pihasaunassa oli esillä Nordic Swan Livingin uusi, juuri lanseerattu Luoto-pellavasarja, johon kuuluu erikokoisia pyyhkeitä ja tyynynpäällisiä. Sarja kasvaa syksyllä Luoto-kylpytakilla ja torkkupeitolla. Ne esitellään ensimmäistä kertaa syyskuun Habitare-messuilla.

Nordic Swan Living on mukana vuoden 2018 Habitare-messuilla, joka pidetään 12.-16.9.2018 Helsingin Messukeskuksessa. Nordic Swan Living on mukana omalla osastollaan nro 6h10.

NORDIC SWAN LIVINGIN KESÄKAUPPA AUKEAA PORIN ASUNTOMESSUILLE

Nordic Swan Livingin pop up -kauppa avautuu asuntomessujen ajaksi 6.7. – 5.8. Talo Haltiattaren 26 pihasaunarakennukseen (osoite: Karjaranta 21, Pori). Kauppa on avoinna joka päivä klo 10-18.

Kesäkaupassa on myynnissä Nordic Swan Livingin koko mallisto ja kaupassa on esillä myös uusi pellava-mallisto, joka sisältää huiveja, pyyhkeitä ja sisustustyynyjä.

Liikkeessä pääsee tutustumaan paremmin myös SYLI-sarjan säänkestäviin ja monikäyttöisiin lounge-kalusteisiin, jotka kestävät vaativiakin sääolosuhteita. Tuotteet sopivat terassin, parvekkeen, veneen sekä muiden tilojen sisustamiseen.

Tervetuloa tutustumaan paikan päälle Nordic Swan Livingin tuotteisiin ja niiden hienoihin materiaaleihin. Nähdään Porin Asuntomessuilla!

NORDIC SWAN LIVING MUKANA ASUNTOMESSUJEN KOHTEESSA 26 TALO HALTIATAR

Tämän kesän asuntomessualueelle eli Porin Karjarantaan valmistuu massiivipuinen CLT-talo. Taloa rakentaa Rouhikon perhe ja talo on asuntomessujen kohde 26 Talo Haltiatar. Rouhikon perheelle rakentamisessa on ollut tärkeää talon ekologisuus, mikä näkyy sekä materiaalivalinnoissa että kotimaisten huonekalujen ja suunnittelijoiden suosimisessa.

Nordic Swan Livingin tekstiilituotteita ja pienkalusteita löytyy sekä talon ulko- että sisätiloista. Terassin sisustamiseen on käytetty SYLI-sarjan säänkestäviä säkkituoleja, raheja sekä istuintyynyjä. Ne ovat myös monikäyttöisiä, sillä kaikki Lounge-sarjan tuotteet ovat helposti siirreltävissä eri tiloihin tarpeen mukaan.

Kohteen sisustussuunnittelusta on vastannut sisustussuunnittelija Paula Hellberg ja aistiesteettömyyteen liittyviä ratkaisuja on ollut mukana koordinoimassa Hanna Hannukainen sekä esteettömyyden ja vaikuttavuuden tutkimusryhmä SAMKista. Ajatuksena on, että kodin tulisi toimia vastapainona päivän aisteja kuormittaville kokemuksille. Sen vuoksi Talo Haltiattaressa on keskitytty etsimään eri aistien näkökulmasta miellyttäviä ratkaisuja.

– Tekstiilivalinnoissa on suosittu tunnultaan erilaisia materiaaleja: sileää ja pörröistä, pehmeää ja karheaa. Nordic Swan Livingin ekologiset, hienoista luonnonmateriaaleista valmistetut tuotteet luonnonläheisissä sävyissä sopivatkin ajatukseltaan hyvin tähän kohteeseen, sisustussuunnittelija Paula Hellberg toteaa.

Talo Haltiattaren pihasaunarakennuksessa aukeaa myös Nordic Swan Livingin pop up -kauppa, joka on auki koko asuntomessujen ajan 6.7.-5.8.2018 joka päivä klo 10-18.