NORDIC SWAN LIVING MUKANA ASUNTOMESSUJEN KOHTEESSA 26 TALO HALTIATAR

Tämän kesän asuntomessualueelle eli Porin Karjarantaan valmistuu massiivipuinen CLT-talo. Taloa rakentaa Rouhikon perhe ja talo on asuntomessujen kohde 26 Talo Haltiatar. Rouhikon perheelle rakentamisessa on ollut tärkeää talon ekologisuus, mikä näkyy sekä materiaalivalinnoissa että kotimaisten huonekalujen ja suunnittelijoiden suosimisessa.

Nordic Swan Livingin tekstiilituotteita ja pienkalusteita löytyy sekä talon ulko- että sisätiloista. Terassin sisustamiseen on käytetty SYLI-sarjan säänkestäviä säkkituoleja, raheja sekä istuintyynyjä. Ne ovat myös monikäyttöisiä, sillä kaikki Lounge-sarjan tuotteet ovat helposti siirreltävissä eri tiloihin tarpeen mukaan.

Kohteen sisustussuunnittelusta on vastannut sisustussuunnittelija Paula Hellberg ja aistiesteettömyyteen liittyviä ratkaisuja on ollut mukana koordinoimassa Hanna Hannukainen sekä esteettömyyden ja vaikuttavuuden tutkimusryhmä SAMKista. Ajatuksena on, että kodin tulisi toimia vastapainona päivän aisteja kuormittaville kokemuksille. Sen vuoksi Talo Haltiattaressa on keskitytty etsimään eri aistien näkökulmasta miellyttäviä ratkaisuja.

– Tekstiilivalinnoissa on suosittu tunnultaan erilaisia materiaaleja: sileää ja pörröistä, pehmeää ja karheaa. Nordic Swan Livingin ekologiset, hienoista luonnonmateriaaleista valmistetut tuotteet luonnonläheisissä sävyissä sopivatkin ajatukseltaan hyvin tähän kohteeseen, sisustussuunnittelija Paula Hellberg toteaa.

Talo Haltiattaren pihasaunarakennuksessa aukeaa myös Nordic Swan Livingin pop up -kauppa, joka on auki koko asuntomessujen ajan 6.7.-5.8.2018 joka päivä klo 10-18.

Kaikki matot -30-50%

Uudistamme mattovalikoimaamme. Kaikki puuvillamatot -30-50%. Puuvillamattomme on käytännöllinen, pehmeä ja vesipestävä. Paljon eri malleja ja värejä.

Matot esillä showroomillamme: Ryynimyllynkatu 1, Helsinki. Showroom auki sovittaessa.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan: info@nordicswanliving.com tai 050-3010229

Black Weekend 24.–26.11.

Black Weekendin aikana kaikista tuotteista verkkokaupassamme -15 % pe–su 24.–26.11.
Käytä tilatessa alennuskoodia: BLACKWEEKEND15. Tilaa kätevästi kotiin toimituskuluitta 24.12. saakka!
Showroomissa poistotuotteita ja mallikappaleita jopa -50 %. Showroom auki pe klo 16–20 ja la 10–13.
Ryynimyllynkatu 1, Helsinki.

Tule poikkeamaan Raumalla pop-up myymäläämme 21-30.7.2017

Olemme suunnitelleet ja valmistaneet pohjoisen luonnon innoittamina alpakkahuivit, kamelinvillashaalit, mohair-peitot ja monet muut laadukkaat tuotteemme ajatonta muotoilua ja korkealaatuisia materiaaleja arvostaville.

Voit Rauman pop-up myymälässämme kokea miltä tuntuu kietoutua utuisen pehmeään mohair-torkkupeittoon ja istahtaa Syli-säkkituolin rentouttavaan syleilyyn.

Pop up-myymälämme on auki 21.-30.7.2017 osoitteessa Kauppakatu 19
ma-pe 10-18
la 10-15
su 11-15